Αποχαιρετισμός στον Θωρακοχειρουργό Μιχάλη Γεραζούνη

Η Παιδοχειρουργική Οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου φίλου της και συνεργάτη, του Διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Μιχάλη Γεραζούνη, συζύγου της Παιδοχειρουργού Νικολέτας Καλαντζή .

Υπήρξε εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και  αυταπάρνηση,  αναλώνοντας τον εαυτό την στην υπηρεσία τόσο των μεγάλων όσο και μικρών ασθενών, ακούραστα και με πολλή αγάπη.

Αφιέρωσε την ζωή του στην προαγωγή της επιστήμης και στην εκπαίδευση των νέων γιατρών λειτουργώντας ως  Διευθυντής της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής, ιδρυτικό μέλος του ATLS Ελλάδος και πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρίας του Νοσοκομείου μας.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε στενά  με την Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας αλλά και γενικότερα με την Παιδοχειρουργική Κοινότητα συμμετέχοντας σε πρωτότυπες εργασίες και ανακοινώσεις ιδιαιτέρου επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Ο  Μιχάλης Γεραζούνης  εκπαίδευσε πολλούς Παιδοχειρουργούς στο γνωστικό αντικείμενο της Χειρουργικής Θώρακα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  προθυμία και καλοσύνη.

Αποτελεί παράδειγμα γιατρού, που προτεραιότητά του ήταν το καθήκον προς τον ασθενή και έτσι με πολύ αγάπη θα τον θυμούνται όλοι.

Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και δάσκαλε!

Οι  Παιδοχειρουργοί του Νοσοκομείου Νίκαιας