Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων εύχεται σε σας και όλους τους δικούς σας

                                                     ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ

                  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ

                                      ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

 

Σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό, οι εκλογές για το επόμενο Δ.Σ. της ΕΕΧΠ θα προκηρυχθούν για το τέλος Φεβρουαρίου της επόμενης χρονιάς, 2024. Μετά από εισηγήσεις πολλών μελών αποφασίστηκε η επερχόμενη ΕκλογοΑπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα διενεργήσει τις εκλογές, να είναι επίσης και Καταστατική. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχτεί προτάσεις από όσους το επιθυμούν για αλλαγές και τροποποιήσεις των Άρθρων του Καταστατικού, ώστε αυτό να καταστεί σύγχρονο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών. Για την τροποποίηση του Καταστατικού απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία των παρόντων στη Γ.Σ. μελών, γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια από το Δ.Σ. για εξεύρεση τρόπων όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής των Τακτικών και Δόκιμων μελών στη Γενική Συνέλευση.

Οι προτάσεις του Δ.Σ. για αλλαγές στα Άρθρα του Καταστατικού θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της ΕΕΧΠ, www.gaps.gr, όπου βρίσκεται αναρτημένο και ολόκληρο το ισχύον σήμερα Καταστατικό. Παρακαλούνται όλα τα μέλη, που επιθυμούν να προτείνουν αλλαγές, να το κάνουν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail της Εταιρείας, info@gaps.gr, δηλώνοντας με σαφήνεια το Άρθρο και την τροποποίηση που προτείνουν. Οι προτάσεις, που θα υποβληθούν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2024, θα συγκεντρωθούν και θα υποβληθούν στη Συνέλευση για έγκριση.

Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη διαδικασία αυτή να παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΧΠ, απ’ όπου θα ενημερώνονται για όλα τα σχετικά θέματα.