Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ε.Κ.Π.Α. σας προσκαλεί στο Σεμινάριο Παιδοχειρουργικής 2018 με θέμα:«Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου στα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργαστηρίου Πειραματικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Ερεύνης «Ν. Σ. Χρηστέας» του ΕΚΠΑ το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Η επιστημονική αυτή συνάντηση αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Παιδοχειρουργικής που θα αποσκοπούν στην επιμόρφωση των παιδοχειρουργών στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των παιδοχειρουργικών παθήσεων αλλά και στη μελέτη συνήθων προβλημάτων τα οποία ο παιδοχειρουργός αντιμετωπίζει στην καθημερινή κλινική πράξη.
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των ιδιοπαθών φλεγμονωδών παθήσεων του εντέρου στα παιδιά και η αναγνώριση της αναγκαιότητας οργάνωσης ομάδας ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων των οποίων η στενή συνεργασία αποτελεί προϋπόθεση για τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό των θεραπευτικών ενεργειών.
Για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί έμπειροι και εξειδικευμένοι ομιλητές με τους οποίους θα ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες, έτσι ώστε να κατανοήσουμε περισσότερο τις αρχές θεραπευτικής αντιμετώπισης των νοσημάτων αυτών.
Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία και ενεργός συμμετοχή σας στις συζητήσεις των διαφόρων θεμάτων θα συντελέσει στην επιτυχία της εκπαιδευτικής αυτής συνάντησης.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Βάος
Καθηγητής Παιδοχειρουργικής Ε.Κ.Π.Α.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δείτε το πρόγραμμα εδώ