Αθήνα, 21 Απριλίου 2017

Αρ. Πρωτ. 3944/Φ2

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 43ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο που διοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών θα πραγματοποιηθεί 10-13 ΜΑΐΟΥ 2017 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ DIVANI CARAVEL.

Το φετινό Συνέδριο ακολουθώντας την παράδοση των Ετησίων Πανελληνίων Ιατρικών Συνεδρίων και τις εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη περιλαμβάνει θέματα σύγχρονης ιατρικής πρακτικής που ενδιαφέρουν τους γιατρούς και επιστήμονες υγείας όλων των ειδικοτήτων.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ), Η ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ καθώς και ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ και ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ (E-POSTERS).

Στο πλαίσιο της μακρόχρονης αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας μας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αναρτήσετε την ακόλουθη ανακοίνωση στον ιστότοπο της Εταιρείας σας για την ενημέρωση των μελών σας.

43ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

10-13 Μαΐου 2017, Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ [1]

Πληροφορίες-Γραμματεία: Ιατρική
Εταιρεία Αθηνών,

Τηλ. 210-7211845, 210-7243161

www.mednet.gr [2], e-mails: iea@mednet.gr, mednet@mednet.gr.

Το ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα το
βρείτε και στο ακόλουθο link:

http://www.mednet.gr/application/modules/Wow/externals/files/Teliko_Prokatarktiko_Programma.pdf

Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών www.mednet.gr [2] βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για την προβολή κάθε δράσης της Εταιρείας σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

Με εκτίμηση

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ε. Θηραιος

Γενικός Γραμματέας

Γρ. Κουρακλης

Πρόεδρος