Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η διοργάνωση του Εαρινού Συμποσίου 2015 ανατέθηκε στη Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” (Διευθυντής: Δρ. Γ. Τσικόπουλος) και θα λάβει χώρα το Σάββατο του Θωμά, 18 Απριλίου. Ακολουθεί η αφίσσα και η επιστολή-πρόσκληση του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου.

Προσκληση
για το Εαρινό Συμπόσιο 2015
της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και για την Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που διευθύνω, η ανάθεση από μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων της διοργάνωσης του Εαρινού Συμποσίου Χειρουργικής Παίδων του 2015, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ. (ΚΕΔΕΑ – 3ης Σεπτεμβρίου – Πανεπιστημιούπολη) στις 18 Απριλίου 2015.

Όπως σας είναι γνωστό, το Εαρινό Συμπόσιο είναι θεσμός που άρχισε εδώ και 35 περίπου χρόνια και που πραγματοποιείται έκτοτε ανελλιπώς και με επιτυχία κάθε Σάββατο της διακαινησίμου εβδομάδας (Σάββατο μετά το Πάσχα). Το συμπόσιο αυτό είναι πανελλήνιας εμβέλειας και συμμετέχουν ακόμη και γνωστοί παιδοχειρουργοί από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Το φετινό Εαρινό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων είναι αφιερωμένο στη συζήτηση και κατ΄ επέκταση στη διευκρίνιση και στην επίλυση αμφιλεγόμενων θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Χειρουργός Παίδων στην καθημερινή του κλινική πράξη. Ο γενικός τίτλος του συμποσίου είναι «Αμφιλεγόμενα στην Χειρουργική Παίδων» όπου καταξιωμένοι συνάδελφοι θα προεδρεύσουν σε στρογγυλά τραπέζια ή θα εισηγηθούν ενδιαφέροντα θέματα.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα σας τα ανακοινώσουμε έγκαιρα και θα προσπαθήσουμε να μην περιορίζονται στα στενά όρια της Παιδοχειρουργικής, αλλά να ενδιαφέρουν και συναδέλφους συναφών ειδικοτήτων, όπως παιδιάτρους, γενικούς χειρουργούς, γενικούς γιατρούς καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό, που φροντίζει τα παιδιά.

Επίσης θα υπάρξουν συνεδρίες όπου οι συνάδελφοι με τη μορφή των ελεύθερων ανακοινώσεων θα μπορέσουν να εκθέσουν τα αποτελέσματα της εργασίας τους.

Το Εαρινό Συμπόσιο δίνει βήμα σε νέους συναδέλφους και τους προετοιμάζει για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα. Προτρέπουμε λοιπόν τους νεαρούς συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά και με ενθουσιασμό στο Συμπόσιό μας.

Σας απευθύνουμε έγκαιρα την πρόσκλησή μας ώστε να προγραμματίσετε τη συμμετοχή σας στο Συμπόσιο. Η συμμετοχή σας δίνει την ευκαιρία για να αναπτύξουμε και να συσφίξουμε τις ανθρώπινες σχέσεις μας, πράγμα τελείως απαραίτητο στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Επειδή, όπως σας είναι γνωστό, η παιδοχειρουργική κοινότητα δεν έχει πόρους από χορηγούς, ορίζουμε τιμή συμμετοχής στο Συμπόσιό μας για τους ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς την τιμή των 50€ και ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό.

Είμαστε σίγουροι ότι η συμμετοχή σας στο Εαρινό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων θα συμβάλλει στην επιτυχία αυτού, ώστε να μείνει στη μνήμη μας σαν ένα από τα πιο επιτυχημένα που έχουν γίνει.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Για να δείτε το Πρόγραμμα του Εαρινού Συμποσίου 2015 πατήστε εδώ.