Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεσσαλονίκη 01-11-2013

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Ευχαριστούμε την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Παίδων που τίμησε την Κλινική μας με την ανάθεση του Εαρινού Συμποσίου Χειρουργικής Παίδων 2013. Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο Εαρινό Συμπόσιο κι ευελπιστούμε αυτό να αποτελέσει πεδίο όπου η εμπειρία των παλαιότερων και η δίψα για μάθηση των νέων παιδοχειρουργών θα προάγουν τον επιστημονικό προβληματισμό.

Το συμπόσιο θα είναι διήμερης διάρκειας και θα λάβει χώρα στις 11 και 12 Μαΐου 2013, στη Θεσσαλονίκη, στο Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ. Πρόκειται για μια σύγχρονη αίθουσα που βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη με θέα το Θερμαϊκό.

Επιδίωξη της Οργανωτικής Επιτροπής του Εαρινού Συμποσίου είναι να υπάρχει ευρεία θεματολογία και συνολική προσέγγιση των θεμάτων από τη ματιά του Χειρουργού Παίδων, των συνεργαζόμενων ιατρικών ειδικοτήτων και των ακούραστων συνεργατών μας των νοσηλευτών.

Με κριτήριο τα παραπάνω στο επιστημονικό πρόγραμμα του Εαρινού Συμποσίου θα περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες στρογγυλές τράπεζες, ελεύθερες κι αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και εξειδικευμένες ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές.

Πιστεύουμε ότι η θεματολογία του Εαρινού Συμποσίου ενδιαφέρει άμεσα όχι μόνο Χειρουργούς Παίδων αλλά και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως και νοσηλευτών/ -τριών. Για το λόγο αυτό η Οργανωτική Επιτροπή θα δεχτεί με χαρά τη συμμετοχή σας και την αποστολή των εργασιών σας.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες με νέα ανακοίνωση. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: KKallerg@auth.gr, gkouts@auth.gr, mitroudi@gmail.com.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Καλλέργης

Δ/ντης Α΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων

Αν. Καθηγητής ΑΠΘ