Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του εαρινού συμποσίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων του 2012 έχω την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσω τα εξής:

Το συμπόσιο θα είναι διήμερης διάρκειας και θα λάβει χώρα στις 21 και 22 Απριλίου 2012 (Σάββατο και Κυριακή του Θωμά), όπως από παράδοση γίνεται τα τελευταία χρόνια και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Daios, που βρίσκεται στη λεωφόρο Νίκης 59, στην ομορφότερη οδό της πόλης, στην παλιά παραλία. Στο ξενοδοχείο αυτό μπορούν οι εκτός Θεσσαλονίκης συνάδελφοι να καταλύσουν με ειδικές τιμές που έχουμε επιτύχει ειδικά για το συμπόσιο (τηλ. κρατήσεων2310250600).

Σας καλούμε λοιπόν όλους στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τη «Νύμφη του Θερμαϊκού», την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, για να ανταλλάξουμε εμπειρίες, προβληματισμούς και να επιλύσουμε αμφιλεγόμενα θέματα της ειδικότητάς μας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τομέα των μεταμοσχεύσεων, στη νεογνική χειρουργική, στη λαπαροσκοπική χειρουργική και σε άλλους τομείς της ειδικότητας. Στο συμπόσιο έχουν προσκληθεί και καταξιωμένοι παιδοχειρουργοί από το εξωτερικό, οι οποίοι θα αναπτύξουν επίκαιρα θέματα. Θα λάβουν χώρα επίσης και στρογγυλές τράπεζες, στις οποίες καταξιωμένοι και με εξειδίκευση επιστήμονες θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα Παιδοχειρουργικής. Ακόμη θα υπάρξει και ειδικό στρογγυλό τραπέζι για νοσηλευτές. Μεγάλο μέρος του συμποσίου θα καταλάβουν και οι ελεύθερες ανακοινώσεις. Μπορείτε επομένως να στείλετε εργασίες, οι οποίες θα κριθούν από την επιστημονική επιτροπή του συμποσίου και όσες πληρούν τις προϋποθέσεις θα ανακοινωθούν ή απλώς θα περιληφθούν στον τόμο των περιλήψεων. Οι περιλήψεις πρέπει να αποσταλούν μέχρι 5 Απριλίου 2012 στα e-mail: fansmart@cyta.gr και ktzantzaroudi@gmail.com, να είναι στην ελληνική γλώσσα, ο τίτλος να είναι σαφής και με κεφαλαία γράμματα και να αναφέρεται το ίδρυμα προέλευσης. Οι περιλήψεις δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 250 λέξεις, να είναι γραμμένες με απλό διάστημα , γραμματοσειρά Arial, μεγέθους 11. Λόγω της οικονομικής δυσχέρειας η τιμή της συμμετοχής στο συμπόσιο (περιλαμβανομένου και του επισήμου γεύματος) καθορίσθηκε στο ελάχιστον δυνατόν, στην τιμή των 50 ευρώ για τους γιατρούς και 20 ευρώ για τους νοσηλευτές. Θα δοθούν και μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε με αισθήματα ειλικρινούς αγάπης και συναδελφικότητας.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής

Dr. Γ. Τσικόπουλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΑΡΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012