Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν εαυτόν στη δοκιμασία αξιολόγησης μετά την παρακολούθηση των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων, μπορούν να επισκεφθούν την κατηγορία “ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ”/”ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ” της ιστοσελίδας. Η πρώτη “ερώτηση” περιλαμβάνει οδηγίες, που συνιστάται να διαβαστούν με πολλή προσοχή και να τηρηθούν σχολαστικά. Για να προχωρήσετε, τσεκάρετε το τετραγωνίδιο της απάντησης “ΟΚ”.

Η απάντηση στις ερωτήσεις αξιολόγησης των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων του Ακαδημαϊκού Έτους 2013 – 2014 είναι προαιρετική για όλα τα Μέλη της Εταιρείας. Η επίδοση όσων Ειδικευόμενων της Χειρουργικής Παίδων επιθυμούν να διεκδικήσουν το έπαθλο (δωρεάν εγγραφή στο Συνέδριο της BAPS, Ιούλιος 2014, Edinburgh, UK – ευγενής προσφορά του Γεωργίου Βογιατζή) θα συνεκτιμηθεί με τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, που τέθηκαν εξ αρχής, για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής, του οποίου τα έξοδα μετάβασης και παραμονής στο Συνέδριο θα καλυφθούν από το Ταμείο της Ε.Ε.Χ.Π. σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. Υπενθυμίζονται τα άλλα δύο κριτήρια για τη διεκδίκηση του επάθλου:

  1. Ανελλιπής παρακολούθηση ολόκληρης της σειράς των 7 Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων
  2. Παρακολούθηση και συμμετοχή στην 5η Παιδοχειρουργική Ημερίδα “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ”

Με την ευκαιρία της λήξης του Ακαδημαϊκού Έτους οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν σε αυτά ως συντονιστές και ομιλητές. Πολλές ευχαριστίες επίσης οφείλονται σε όσους τα παρακολούθησαν. Η συμμετοχή των τελευταίων και το πλήθος του ακροατηρίου δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για το επόμενο έτος. Είναι ελπίδα και ευχή όλων μας τα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα του Ακαδημαϊκού Έτους 2014 -2015, των οποίων η θεματολογία θα ανακοινωθεί σύντομα, να τύχουν μεγαλύτερης αποδοχής από τα μέλη της Εταιρείας. Η απόδειξη θα είναι η ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση και η ενεργός συμμετοχή όλων για την επιτυχία της προσπάθειας.