Εγγραφή

Βρείτε τη φόρμα εγγραφής του συνεδρίου.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Δείτε τις σημαντικές ημερομηνίες του Συνεδρίου

Περιλήψεις

Κατάθεση περιλήψεων online.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Παίδων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει με ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχετε τις εργασίες του 31ου Πανελλήνιου Συνέδριου Χειρουργικής Παίδων με Διεθνή Συμμετοχή, το οποίο θα διεξαχθεί από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα Συνέδρια το 2013 και το 2015, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, έχουμε τη βεβαιότητα ότι και το επερχόμενο στη Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο επιτυχημένο από απόψεως και συμμετοχής και επιστημονικού επιπέδου. Οι ιατροί της Βόρειας Ελλάδας έχουν αποδείξει επανειλημμένα την θερμή υποστήριξή τους στις προσπάθειες της Ε.Ε.Χ.Π. για την προαγωγή της Χειρουργικής Παίδων με την αθρόα συμμετοχή τους σε όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις της Εταιρείας, όπου και αν διοργανώνονται. Είμαι βέβαιος ότι το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και οι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και η παρουσίαση όλων των σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων για τη διάγνωση και τη θεραπεία των παιδοχειρουργικών παθήσεων. Η συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών και η επιλογή της θεματολογίας θα αναδείξουν το υψηλό επίπεδο του Συνεδρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο ευγενώς μας προσφέρει τους θαυμάσιους χώρους του, όπου θα λάβουν χώρα οι επιστημονικές συνεδριάσεις και οι δορυφορικές εκδηλώσεις. Ευελπιστούμε να συνδιοργανώσουμε ένα Συνέδριο αντάξιο των προσδοκιών όλων μας. Προσωπικά αισθάνομαι υποχρεωμένος να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες της Οργανωτικής Επιτροπής σε αγαπημένους, φίλους, συγγενείς, παλιούς συμφοιτητές και συναδέλφους, που έσπευσαν να προσφέρουν την αμέριστη βοήθειά τους στη διοργάνωση.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αποδοθούν οι ευχαριστίες που αρμόζουν στις αρχές της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας για την προθυμία τους να υποστηρίξουν την επιστημονική μας εκδήλωση, που φιλοδοξεί να προβάλει την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την όμορφη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στο δικό σας 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων με Διεθνή Συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στο δικό σας 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων με Διεθνή Συμμετοχή.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Π.

Αλέξανδρος Γ. Πασσαλίδης

Διευθυντής Β΄ Παιδοχειρουργικού Τμήματος

ΓΝΠΑ «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»

Αιγίδες

Χορηγοί