ΑΝΑΒΟΛΗ της 11ης Ημερίδας Παιδοχειρουργικής «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ»

Η Οργανωτική Επιτροπή της 11ης Ημερίδας Παιδοχειρουργικής «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» και το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων με απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών τους και σεβασμό προς τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Α Ν

την αναβολή της Ημερίδας που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020.

Η προγραμματισμένη νέα ημερομηνία για τέλεση της Ημερίδας είναι το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 υπό την προϋπόθεση ότι η κατάσταση τότε θα το επιτρέπει. Ο τόπος, όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση και το Πρόγραμμα δεν θα αλλάξουν. Ζητούμε συγγνώμη από τους φίλους και συναδέλφους για την απρόοπτη αναβολή και ελπίζουμε στην κατανόησή τους για τους λόγους που επέβαλαν την απόφαση. Άπαντες θα ειδοποιηθούν με μήνυμα και σχετικές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα για ό,τι νέο προκύψει.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΕΑΡΙΝΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ που επρόκειτο να λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο του Θωμά (25 – 26 Απριλίου 2020) αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων τη ματαίωση της επιστημονικής εκδήλωσης για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ζητούμε συγγνώμη από όλους και ευελπιστούμε ότι οι προγραμματισμένες δράσεις της Ε.Ε.Χ.Π. το επόμενο διάστημα θα καλύψουν το κενό που επέβαλαν οι παρούσες έκτακτες συνθήκες.

Το ΔΣ της ΕΕΧΠ

Οι Οργανωτικές Επιτροπές