Η 13η Παιδοχειρουργική Ημερίδα “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ” θα λάβει χώρα απολύτως διαδικτυακά το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν με μοναδικό προαπαιτούμενο την ηλεκτρονική εγγραφή με ισχύον email. Εκεί θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι οδηγίες για τον τρόπο της συμμετοχής τους. Παραμείνετε συντονισμένοι για νεώτερα. Δείτε λεπτομέρειες και την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής που ακολουθεί.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από δύο χρόνια απουσίας η Παιδοχειρουργική Ημερίδα «Νικόλαος Βογιατζής» είναι και πάλι εδώ. Η πανδημία Covid-19 υπήρξε η αιτία που έκανε αδύνατη τη διοργάνωση της 11ης (ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή) και της 12ης Ημερίδας στο ΓΝΠΑ «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» με τη μορφή και την επιτυχία, που η αθρόα συμμετοχή σας καθιέρωσε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η 13η Παιδοχειρουργική Ημερίδα «Νικόλαος Βογιατζής» διοργανώνεται το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν όπως πάντα και η μόνη προϋπόθεση είναι η προκαταβολική εγγραφή αυτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από το χώρο τους. Η Οργανωτική Επιτροπή ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο θα συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες Χειρουργοί Παίδων και όσοι από τους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων ασχολούνται με παθήσεις και νοσήματα παιδιών.

Το επιστημονικό πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει, ως είθισται, στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις διακεκριμένων συναδέλφων, Ελλήνων και ξένων, ελεύθερες ανακοινώσεις καθώς και νοσηλευτικά θέματα. Διεθνούς εμβέλειας προσκεκλημένοι επιστήμονες, πρωτοπόροι στην ειδικότητά τους και πολλοί καταξιωμένοι εισηγητές θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους και θα υπάρχει χρόνος για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με χειρουργικές επεμβάσεις στα παιδιά. Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες συναδέλφους, παλαιότερους και νεότερους, να παρουσιάσουν τις κλινικές και ερευνητικές μελέτες τους με προφορικές ελεύθερες ανακοινώσεις διαδικτυακά.

Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στους μόνιμους χορηγούς της Ημερίδας. Προσκαλεί επίσης όλους τους συναδέλφους να εγγραφούν αμέσως μόλις ανέβει η πρόσκληση και το Επιστημονικό Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Ημερίδας (https://e-talk.gr/gaps/) και την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Χ.Π. (www.gaps.gr), για να εξασφαλισθεί η επιτυχία της προσπάθειας με τη μαζική και ενεργό συμμετοχή όλων μας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Αλέξανδρος Γ. Πασσαλίδης